İş Başındaki Kediler
İş Başındaki Kediler
Kediler tembel oldukları için biraz kötü bir şöhrete sahipler, ancak İş Başındaki Kediler aslında onların en çalışkan hayvanlardan biri olduklarını kanıtlıyor. 1 Ekim'de piyasaya çıkacak olan kitap, bazı şaşırtıcı ama başarılı kariyerlere sahip 50 kediye ışık tutuyor. Aşağıda

Egzersiz Eğitmeni Kedi - Kötü

Egzersiz Eğitmeni Kedi - Kötü

"Kaliforniyalı Stephanie Jackson uzun süredir fitness tutkunuydu ve bir gün evde halterle çalışırken, kedisi - Bad adında uzun tüylü bir kaplumbağa kabuğu - yardım etmeye kararlıydı."

"Genç Stephen Colbert, 1999'da The Daily Show'da Catflexing üzerine uzun bir bölüm yaptı ve hatta bazı egzersizlere katıldı."

Köpek Eğitmeni Kedi - Cheeto

Köpek Eğitmeni Kedi - Cheeto

"Çalışırken, Cheeto'nun işi, bir gönüllünün ağır bir çalı yığını, bir evin güvertesinin altı ve hatta bir ağacın emniyete aldığı gibi farklı yerlere sakladığı yumuşak siyah ağlı bir Sherpa çantasının içine sessizce uzanmaktı. Sonra Cheeto köpeğin onu bulmasını bekledi."

Müzisyen Kedi - Nora

Müzisyen Kedi - Nora

"İlk çıkışından bu yana Nora, biri insanların müzik becerilerini nasıl geliştirebilecekleri üzerine, biri de çocuklar için olmak üzere iki kitap yazdı ve dünyanın dört bir yanındaki medyayla sayısız röportaj yaptı. Litvanyalı bir besteci, Nora için özel olarak bir catcerto yazdı. video aracılığıyla dünya prömiyeri."

Pizza Hut Cat - Getirme, Techo, Ev ve Dora

Pizza Hut Cat - Getirme, Techo, Ev ve Dora

"[Pizza Hut Japan] reklamları, Japonca 'Neko no te mo karitai' ifadesinde oynatıldı - gevşek bir şekilde 'Bir kedinin pençesini ödünç almak istiyorsun' şeklinde tercüme edildi - bu, o kadar meşgul ve fazla çalıştığın anlamına gelir ki, yardım bile kabul edersin bir kediden."

"Şirketin her kedi için geliştirdiği isimler ve hikaye hem komik hem de aydınlatıcı: Detch bir benzin istasyonunun arkasında doğdu. Eskiden bir çete lideriydi, ancak reform yaptı ve şimdi pizza teslimatı işinden büyük gurur duyuyor. sürücü.

Sanatçı Kedi - Mini, Fare ve Sabu

Sanatçı Kedi - Mini, Fare ve Sabu

"Louise Clayton ve kızı Tegan Ellis, bir hayvan kurtarma hizmeti yürütüyor ve 2012'de kurtarılan kedilerini, daha sonra daha fazla terk edilmiş ve yetim kalmış evcil hayvanı kurtarmak için para toplamak amacıyla satılabilecek resimler yaparak işe koymaya karar verdiler. sonuç: Rescue Cat Art – Pawcasso kedilerinin evi."

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!