Adıyaman’da Şehit Acısı: Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı’nın Hayatını Kaybettiği Araç Kazası
Adıyaman’da Şehit Acısı: Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı’nın Hayatını Kaybettiği Araç Kazası
Adıyaman, Türkiye’nin güneydoğusunda yer alan bir şehir, bugün acı bir haberle sarsıldı. Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin İdlib kentinde yürütülen Bahar Kalkanı Harekatı bölgesinde meydana gelen bir araç kazasında Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı’nın (23) hayatını kaybettiğini duyurdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından sürdürülen Bahar Kalkanı Harekatı bölgesinde meydana gelen araç kazasında Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı ağır yaralandı. Kaza sonrası bölgeden tahliye edilerek Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılan Akıncı, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

Aileye Acı Haber Ulaştı

Maliha ve Mehmet Akıncı çiftinin iki çocuğundan büyüğü olan Abdulkadir Akıncı’nın acı haberi, Adıyaman’ın Yeşilyurt Mahallesi’ndeki baba evine ulaştı. Acı haberi alan akraba ve komşular, aileye taziyeye koştu. Ailenin yaşadığı ev ve sokağa Türk bayrakları asıldı, şehidin anısına saygı gösterildi.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’tan Başsağlığı Mesajı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Bahar Kalkanı Harekatı bölgesinde araç kazası sonucu şehit olan Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı için sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı. Kurtulmuş mesajında, “Bahar Kalkanı Harekât bölgesinde şehit olan Mehmetçiğimiz Abdulkadir Akıncı’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır, aziz milletimize başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bu acı haber, Türkiye’nin dört bir yanında büyük üzüntü yarattı. Şehit Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı’nın ailesine ve tüm Türkiye’ye başsağlığı diliyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!