Karanlık Çetelerin Deşifresi
Karanlık Çetelerin Deşifresi
Daha önce haberini yaptığım Muhammed Sağ Acun Alçı,inşaat A.Ş yönetim kurulu başkanı Türkiye'nin karanlık çetelerinin yorumunda resmi destek alamayınca savcıya başvurdu. Ama orada kapılar kapalıydı. Çünkü karanlık eller bu çeteyi yok etmek istemiyor.

Gelir korkunç, kimse bu geliri geri çevirmek istemiyor. Güvenlik nedeniyle SAĞ Almanya'ya kaçtığı ortaya çıktı. Peki Muhammed'SAĞ neden muhammed yakut özerinde bu ifşaları yapmak istedi ? Çünkü Muhammed sağ daha önce HDP ye yakınlığıyla bilindiği için yakut özerinde yapılmaya bıraktı Almanya'da yakutu'u sahipliyen ve öncülük eden kişi Muhammed SAĞ olduğu düşünülüyor. Bu grup kim? Ayhan Bora kaplan Ankara'da ve Türkiye'nin her yerinde bir çete lideridir, hırsızlık, uyuşturucu ticareti ve dolandırıcılık gibi her türlü yasa dışı yol vardır, A.B kaplan sicilinde sahte çekler, kambiyo senetleri, sahte faturalar vardır. .

Asya ve Avrupa uyuşturucu ve kaçak göçmen leri yöneten . Ama nedense kimse dokunmadı. Bu suç makinesi ne Almanya'da Muhammed Sağ'a yönelik iki suikast girişimi olduğunu duydum ama başarısız oldular. Türk işadamları neden Avrupa'da mülteci olmaya zorlanıyor? Ayhan Bora Kaplan, Türkiye'de yasadışı bir suç makinesi.

ELMACI market zincirlerini Ankara'da kuran Ayhan Bora Kaplan, piyasada sadece bu şirketten çekleriyle 600 milyon lira piyasayı tokatladı kulandığı banka kredileri ve toptancılardan açık hesapla aldığı mallarla 1 milyar TL dolandırıp . BTC üzerinden farklı ülkelere para transferi yaptı

Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Tamam
Bu yorum spoiler içerir mi? Okumak isterseniz buraya tıklayın.

Bu çakalar varken ülkede huzur yok

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg