Afyonkarahisar'da eski eş dehşeti: 4 kişi hayatını kaybetti
Afyonkarahisar'da eski eş dehşeti: 4 kişi hayatını kaybetti
Afyonkarahisar'da boşandığı eşinin ailesini ziyarete giden M.M.T., çıkan tartışma sonucu pompalı tüfekle 4 kişiyi öldürdü. Olayda eski eşi, kayınpederi, kayınvalidesi ve kayınbiraderi hayatını kaybeden M.M.T., olay yerinden kaçtı. Jandarma, cinayet şüphelisinin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı.

Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında Afyonkarahisar merkeze bağlı Çağırbağ beldesi Uğur mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 3 yıl önce boşandığı Havva Şenol ile çocuk velayeti konusunda anlaşmazlık yaşayan M.M.T., çocuğunu görmek için eski kayınpederinin evine gitti. Ancak ziyaret sırasında taraflar arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.M.T., yanında getirdiği pompalı tüfekle eski eşi Havva Şenol (32), kayınpederi Adem Şenol (60), kayınvalidesi Cemile Şenol (58) ve kayınbiraderi Emine Tanış (80)'a ateş açtı. M.M.T., aile üyelerine yaklaşık 10 el ateş ettikten sonra olay yerinden hızla uzaklaştı.

Silah seslerini duyan çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde 4 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma ekipleri ise olayın yaşandığı evin önünde ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yeri inceleme ekipleri, evin bahçe girişinde 10 adet boş kartuş buldu. Jandarma, cinayet şüphelisi M.M.T.'nin yakalanması için bölgede helikopter destekli operasyon başlattı. M.M.T.'nin olaydan önce pompalı tüfeği bir arkadaşından aldığı ve olaydan sonra da ona geri verdiği iddia edildi. M.M.T.'nin arkadaşı da jandarma tarafından gözaltına alındı.

Öte yandan, boşanan çiftin, çocuk velayetinden dolayı bir televizyon programına katıldıkları ve burada da tartıştıkları ortaya çıktı. Programda M.M.T.'nin eski eşine hakaret ettiği ve tehditler savurduğu görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı da olayla ilgili açıklama yaptı. Yiğitbaşı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olay yerine jandarma ve sağlık ekiplerinin sevk edildiğini söyledi. Yiğitbaşı, şüphelinin yakalanması için çalışmaların tüm kolluk kuvvetlerince sürdürüldüğünü belirterek, "Hemşehrilerimize başsağlığı, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. En kısa zamanda şüpheliyi yakalamak için tüm ekipler sahada çalışmalarını sürdürmektedir." dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!