Emekli Albay Trafikte Tartıştığı Kişiyi Vurdu
Emekli Albay Trafikte Tartıştığı Kişiyi Vurdu
İzmir'in Foça ilçesinde, emekli albay Eşref Hatipoğlu, trafikte tartıştığı kişiyi döner bıçağıyla saldırması üzerine omzundan vurdu.

Olay, dün akşam saatlerinde Foça'nın İngiliz Burnu mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Eşref Hatipoğlu yönetimindeki otomobil ile M.Y. ve M.T. isimli şahısların kullandığı otomobil çarpıştı. Kaza sonrası iki araç sürücüsü arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Eşref Hatipoğlu, aracından inerek silahını çekti. Önce havaya, sonra yere ateş eden Hatipoğlu, ardından M.Y.'ye döner bıçağıyla saldırmak üzereyken onu omzundan vurdu.

Yaralı M.Y., olay yerine gelen ambulansla Foça Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. M.Y.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Eşref Hatipoğlu, olay yerinde gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hatipoğlu, tutuklandı.

Olay Yeri Görüntüleri

Olay anına ait görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde, Eşref Hatipoğlu'nun önce havaya, sonra yere ateş ettiği, ardından M.Y.'ye döner bıçağıyla saldırmak üzereyken onu omzundan vurduğu görülüyor.

Tarafların İddiaları

Eşref Hatipoğlu, ifadesinde, M.Y. ve M.T.'nin kendisine hakaret ederek saldırdığını, kendisini korumak için silahını ateşlediğini söyledi.

M.Y. ise ifadesinde, Eşref Hatipoğlu'nun kendisine saldırdığını, kendini savunmak için döner bıçağıyla ona karşı koymaya çalıştığını söyledi.

Soruşturma Süreci

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!