Maltepe Piazza AVM'de intihar şoku!
Maltepe Piazza AVM'de intihar şoku!
İstanbul Maltepe'de bulunan Piazza AVM'de bugün akşam saatlerinde bir kişi kendini tırabzanlardan aşağı bırakarak intihar etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, vatandaşın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay, saat 19.00 sıralarında Maltepe Cevizli Mahallesi Tugay Yolu Caddesi'ndeki Piazza AVM'de meydana geldi. İddiaya göre, ismi henüz öğrenilemeyen bir vatandaş, AVM'nin 3. katından kendini boşluğa bıraktı. Çevredeki vatandaşların korku dolu çığlıklarıyla olay yerine gelen güvenlik görevlileri, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, vatandaşın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekipleri ise AVM'nin çevresinde güvenlik önlemi alarak, olayla ilgili inceleme başlattı.

İntihar eden vatandaşın neden böyle bir eylemde bulunduğu henüz bilinmiyor. Bazı tanıklar, vatandaşın "Açım, çocuklarım aç. 15 TL borcum var" diyerek tırabzanlara çıktığını söyledi. Ancak bu iddia henüz doğrulanmadı. Polis ekipleri, vatandaşın kimliğini ve intihar nedenini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Maltepe Piazza AVM yönetimi ise olayla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Bugün akşam saatlerinde maalesef AVM'mizde bir intihar olayı yaşanmıştır. Olayda hayatını kaybeden vatandaşa Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Olayın nedeni ve detayları polis tarafından araştırılmaktadır. AVM'mizde herhangi bir yangın veya başka bir olumsuzluk yaşanmamıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Maltepe Piazza AVM'de yaşanan intihar olayı, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı, olayın ekonomik krizle bağlantılı olabileceğini ileri sürerek, hükümeti eleştirdi. Bazı kullanıcılar ise intiharın bir çözüm olmadığını, vatandaşın psikolojik destek alması gerektiğini ifade etti.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!