Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun karıştığı trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun karıştığı trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
İstanbul Fatih'te 30 Kasım Perşembe günü meydana gelen trafik kazasında, Somali Cumhurbaşkanı Hassan Şeyh Mahmud'un oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud'un kullandığı otomobil, yol kenarında durmak isteyen motosiklete çarptı. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Yunus Emre Göçer, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, Kennedy Caddesi, Avrasya Tüneli çıkışı Zeytinburnu istikametinde saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mohammed Hassan Shekh Mohamud'un kullandığı 06 CD 4581 plakalı otomobil, yol kenarında durmak isteyen Yunus Emre Göçer'in kullandığı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Göçer ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Göçer, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Göçer'in cenazesi, Maltepe, Gülsuyu Mahallesi'nde bulunan cemevinde düzenlenen törenin ardından Başıbüyük Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Göçer'in babası Metin Göçer, cenaze töreninde yaptığı açıklamada, "Profesyonel bir motosiklet kullanıcısıydı. Benim oğlum kazaya değil de cinayete kurban gitti. Ben adalet istiyorum. Benim çocuğuma çarpan sürücü kim olursa olsun gerekli cezayı çekmesini istiyorum. Bu olayın örtbas edilmesini istemiyorum. Cumhurbaşkanı da, başbakanda, bakanda olsa gerekli cezayı çekmesini istiyorum. 2 çocuğu ortada kaldı. Bir insanlık dramıdır bu. Benim başıma geldi, düşmanımın başına gelmesin" dedi.

Göçer'in avukatı İlyas Çimen ise, "Görüntülerden tespit ettiğim kadarıyla kusurun yüzde yüz arkadaki araç sürücüsünde olduğunu görüyoruz. Polis tutanağında böyle bir kusur değerlendirmesi yapılmamış. Bundan dolayı şüpheli salıverilmiş. Olay da müvekkilim vefat etmemişti. Vefat ettikten sonra suçun türü taksirli adam yaralamadan, adam öldürmeye dönüştü. Şüphelinin tutuklanmasını bekliyoruz. Bizde süreci adliyeden takip ediyoruz. Şikayetlerimizi de ilgili dosyalık savcısına ilettik. Çıkacak kararı bekliyoruz" diye konuştu.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!