“10 MART’TA YETKİMİZİ KULLANACAĞIZ”
“10 MART’TA YETKİMİZİ KULLANACAĞIZ”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genel ve milletvekili seçimleri için tarihin netleşmesi adına 10 Mart günü Cumhurbaşkanı olarak yetkimizi kullanacağız diyerek açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genel ve milletvekili seçimleri için 14 Mayıs gününü işaret etmişti. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilin yıkımına neden olan depremlerin ardından seçim günü tekrar tartışma konusu olmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir programda seçim tarihinin 10 Mart’ta netleşeceğini söyleyerek tartışmalara son noktayı koydu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Türkiye genel ve milletvekili seçimleri için Yüksek Seçim Kurumu’nun vereceği kararın ardından Cumhurbaşkanı olarak yetkisini kullanacağını ifade etti.

Öte yandan Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Millet İttifakı’nın da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı adayı göstermesiyle beraber siyasi arenada hareketli günler başladı.

Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!