Cumhuriyet Halk Partisi Iğdır İl Başkanı Baysal Ünsalar, Iğdır’a görevli gelen CHP
Cumhuriyet Halk Partisi Iğdır İl Başkanı Baysal Ünsalar, Iğdır’a görevli gelen CHP
Cumhuriyet Halk Partisi Iğdır İl Başkanı Baysal Ünsalar, Iğdır’a görevli gelen CHP Milletvekillerinin ziyaretleri ile ilgili basın açıklaması yaptı.

CHP İl Başkanı Ünsalar: “Tokat Milletvekilimiz Kadim Durmaz ve Tunceli Milletvekilimiz Polat Şaroğlu CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesi ile ilimize geldi. İl Başkanlığımıza ziyarette bulundular. Ziyarette Merkez İlçe Başkanımız Gürbüz Akarslan , İl Gençlik Kolları Başkanımız Asena Ateş, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanımız Dilek Aziti ve yöneticilerimizle bir araya geldiler. Depremin ilk gününden itibaren deprem bölgesine yaptığımız yardımlar hakkında bilgi verdik. İlimize gelen depremzedelerle ilgili neler yaptık, neler yapmalıyız bununla ilgili istişare ettik. Deprem bölgesinden gelip ilimizde konaklayan misafirlerimizi ziyaret ettik. İhtiyaçlarında, istekleri ve talepleri olduğunda her zaman misafirlerimizin yanında olacağız. Milletvekillerimize de ilimize kadar gelip vatandaşlarımızı ziyaret edip, bir istekleri ihtiyaçları var mı diye sordukları ve misafirimiz olan depremzedelerimizin bölgede yaşayan yakınları ile ilgili talepleriyle ilgilendikleri için çok teşekkür ederiz. Gün dayanışma günü. Gün yaraları birlikte sarma günü. “

Tokat Milletvekili Kadim Durmaz yaptığı açıklamada: “ Genel Başkanımız Sn Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Erzincan’dan başladık, Gümüşhane, Bayburt, Rize, Erzurum, Kars, Ardahan ve bugün Iğdır’dayız. Burdan da Ağrı’ya geçeceğiz. Depremzedelerimizi konakladıkları yerlerde ziyaret ediyoruz. Genel Başkanımız Sn Kemal Kılıçdaroğlu’nun selam ve geçmiş olsun dileklerini iletiyoruz. Bir istekleri, talepleri, ihtiyaçları var mı diye soruyoruz. İl Başkanımızın da ifade ettiği gibi gün dayanışma günü. Dayanışmayla bu süreci atlatacağız.”

Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!