Emeklilere 2 Bin TL Bayram İkramiyesi Ödenecek
Emeklilere 2 Bin TL Bayram İkramiyesi Ödenecek
Hükümet, emeklilere verilecek bayram ikramiyesini 2 katına çıkararak, 1100 TL'den 2 bin TL'ye yükseltti. Bu düzenleme Meclis'te torba yasa teklifi olarak sunulacak ve yasalaşmasıyla birlikte emeklilere ilk bayramda 2 bin TL ödeme yapılacak.

Hükümet tarafından emeklilere verilen bayram ikramiyesinde artışa yönelik düzenleme Meclis'e sunuldu. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, yapılacak düzenlemenin torba yasa teklifine ekleneceğini ve yasalaşması halinde emeklilere ödenecek bayram ikramiyesi tutarının 2 bin TL'ye çıkarılacağını duyurdu. Bu artış, Ramazan ve Kurban bayramlarında geçerli olacak ve emekliler tarafından heyecanla bekleniyor. Meclis'teki çalışmaların ardından yasa teklifinin yasalaşması halinde, emekliler bayramlarda daha yüksek bir ikramiyeyle sevdikleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayacaklar.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, bayram ikramiyesi olarak emeklilere verilecek tutarın 2 bin TL olacağını açıkladı.

Emekliye bayram ikramiyesinde yeni rakam belli oldu.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, emeklilere verilecek bayram ikramiyesinin 1100 TL'den 2 bin TL'ye yükseltildiğini duyurdu.

Meclis'te bir basın toplantısı düzenleyen Elitaş, hükümetin hazırladığı 16 maddelik yasa teklifine 2 madde daha ekleyeceklerini açıkladı. Elitaş, toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı ile görüşerek emeklilere ödenecek bayram ikramiyesinin 1100 TL'ye 900 TL ilave edilerek 2 bin TL'ye çıkarılmasını kararlaştırdıklarını belirtti ve bu düzenlemeyi de yasa teklifine ekleyeceklerini ifade etti.

Yapılan açıklamaya göre, Ramazan ve Kurban bayramlarında emeklilere 2 bin TL tutarında ikramiye ödemesi yapılacak.

Bayram ikramiyesindeki artışı sağlamak için yapılan düzenleme, torba yasa teklifine eklenecek ve Meclis'te görüşülecektir. Yasa teklifi yasalaştığında, emeklilere verilecek 2 bin TL'lik bayram ikramiyesi ilk bayramdan itibaren geçerli olacak.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!