Hikmet Taşdemir Nereli Filmleri Yürek Burkan Hayat Hikayesi!
Hikmet Taşdemir Nereli Filmleri Yürek Burkan Hayat Hikayesi!
Hikmet Taşdemir Nereli Filmleri Yürek Burkan Hayat Hikayesi!

Bugün sizlere birçok filmde başrol ve yardımcı uyunculuk yapmış olan Hikmet Taşdemir hakkında bilinmeyen ve her yerde yazılmamış olan bilgileri paylaşmak istiyorum. Ünlü oyuncu Hikmet Taşdemir yaşadıklarını, hayatını ve başına gelenleri içtenlikle, haberlerde veya başka bir mecrada yayınlanmayan bir videoda yayınladı ve bizde o videonun içeriğini sizlere aynen aktarıyoruz!

Hikmet Taşdemir, son olarak arka sokaklar adlı dizide rol aldıktan sonra oyunculuğu bıraktı. Yeşilçamın kötü adamı Hikmet Taşdemir sinema sektöründe kendisine saygı gösterilmediğini ifade etti. Bugüne kadar altmış tane film çektim ama artık diyorum ama. Başrol oyuncusu veya yardımcı oyuncu olarak film çektim ama iki tane Kemal Sunal filminden sonra türkiye cumhuriyet, inde beni tanımayan insan kalmadı.

Sinemada kötü adam karakterlerinin başrol oyuncularını öne çıkardığını söyleyen Hikmet Taşdemir, “Bizler olmasak siz kimsiniz ne olurdunuz. Yumruğu yiyen ben, hiç bahsedilmeyen ben. Birgün olsun Erol Taş’dan Hayati Hamzaoğlu’ndan, Kazım Kartal’dan hiç bahsedildi mi? Hangi kanal bunların ölüm yıl dönümlerini yayınladılar” dedi.

Uzun yıllar aynı setleri paylaştığı Cüneyt Arkın’a kırgın olduğunu söyleyen Hikmet Taşdemir, bir gazeteci arkadaşıyla röportaj yapmasını rica ettiğini, bu isteğini geri çevirdiği için çok üzüldüğünü anlattı. Cüneyt Arkın’ın kitabını bu nedenle okumadığını söyleyen Hikmet Taşdemir, “Güya beni çok severdi. Ricamı kırmaması gerekirdi” dedi. Cüneyt Arkın’ın kitabında Orhan Gencebay’dan ‘arabeskçi’ olarak bahsettiği yorumlarıyla ilgili konuşan Hikmet Taşdemir, “Kendisiyle 10 filmde, Orhan Gencebay ile 5 filmde oynadım. İkisi de çok delikanlı, iyi arkadaşlar. O ifadeyi Orhan Gencebay için söylediğini pek sanmıyorum, öyle bir şey söylemişse de ayıplıyorum” dedi.


Hikmet Taşdemir, özel hayatında da büyük bir yıkım yaşadığını belirterek, yakın zamanda 56 senelik eşi Rafiye Taşdemir’i kaybettiğini, oğlunun annesinin ölümünden kendisini sorumlu tuttuğunu paylaştı. Hikmet Taşdemir, “Eşim alzheimer hastasıydı. Oğlum diyor ki ‘Benim yanımda olsaydı’ ölmezdi. Oysa eşime benim baktığım gibi bakabilir mi? Annesinin cenazesine gelmedi ve bu benim için bir yıkım oldu. Nüfus kağıdında oğlum ama kalbimde oğlum değil” dedi. Hikmet Taşdemir, eşinin bulunduğu mezarlıkta kendisi için mezar yaptırdığını da söyledi.


Hikmet Taşdemir, 1942 yılında Erzurum’da doğdu. Genç yaşında bazı tiyatro sahnelerinde çalıştı. Birçok filmde yardımcı oyuncu rollerde oynadı. Korkusuz Korkak filmindeki ‘Gaddar Kerim’ ‘Umudumuz Şaban’ da ‘Mardinli Arif’ ve ‘Tatar Ramazan’ ın ‘Cıbıl Halil’i olarak hafızalara yer etti ve Yılmaz Güney’in ‘Umutsuzlar’ filminde ‘Parmaksız’ lakaplı bir kiralık katil karakterini canlandırdı. Son olarak ise ‘Arka Sokaklar’ dizisinde rol almıştı. Hikmet Taşdemir, artık oyuunculu bıraktğını belirtti.

Hikmet Taşdemir Nereli Filmleri Yürek Burkan Hayat Hikayesi!

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!