Iğdırlı Bağımsız Milletvekili Adayı Savaş Kaya İftar Yemeğinde Halka Seslendi
Iğdırlı Bağımsız Milletvekili Adayı Savaş Kaya İftar Yemeğinde Halka Seslendi
Iğdır bağımsız milletvekili adayı Milli Boksör Savaş Kaya,İftar programında halkla bir araya gelerek destek istedi.

Bağımsız Milletvekili Adayı Savaş Kaya İftar Yemeğinde Halka Seslendi Iğdır bağımsız milletvekili adayı Milli Boksör Savaş Kaya,İftar programında halkla bir araya gelerek destek istedi.

Bir düğün salonunda biraraya gelen yoğun kalabalığa karşı konuşan Bağımsız milletvekili adayı Milli Boksör Savaş Kaya, şunlara dikkat çekti; Şehrimizin güzel insanları hepiniz hoş geldiniz. Bu gün bu önemli günde beni kırmayarak iftar yemeğine geldiğiniz için teşekkür ediyorum.

Huzurlarınızda Iğdır Bağımsız Milletvekili adaylığımı açıklıyorum.

Milletvekili adayı olan ve içinizden biri olan bu evladınıza sahip çıkın Bir Iğdır’lı olarak sizlerin desteği ile Iğdır’ı en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum.

Bu güne kadar bir sporcu olarak sizlerin desteği ile gerek yurt dışında gerekse yurt içinde ilimizi eniyi şekilde temsil ettim. Şimdide ilimizin geleceği için sandığın arkasına geçtiğinizde elinizi vicdanınıza koyarak bu kardeşinize oy verin.

Ankarada istanbulda seçimden seçime koşarak gelenlere değil seçimin ertesi günü çantasını alıp Iğdır’ı terk edene değil içinizden biri olan bu kardeşinize Savaş Kaya’ya oy verin.

Çünkü ben hep burda oldum ve sizlerle beraber burda olmaya devam edeceğim.”dedi. Kaya, Iğdır ili yatırımlar konusunda hizmet konusunda unutulmuş bir şehir.

Yollarımız köstebek yuvasına dönmüş, Hastalarımız yollarda ölüyor. Tam bir teşekküllü Hastanemiz yok, Hastanemiz olsa bile bir doktorumuz yok.

Biz nereye gidelim hangi ülkeye gidelim. Bu sorunları aşmak için içinizden biri olan bu kardeşiniz Savaş Kaya’ya oy verin bu kardeşinizde seçildiği taktirde sizleri mahçup etmeyecektir.

Sizleri çok seviyorum. Allaha emanet olun.” şeklinde konuştu.

Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!