İstanbul'da Kuvvetli Sağanak Yağış Felakete Yol Açtı: Arnavutköy ve Başakşehir Sular Altında Kaldı!
İstanbul'da Kuvvetli Sağanak Yağış Felakete Yol Açtı: Arnavutköy ve Başakşehir Sular Altında Kaldı!
İstanbul'un kuzey ilçelerine şiddetli bir sağanak yağış düştü ve bu yağışlar nedeniyle Arnavutköy ve Başakşehir'de büyük sorunlar yaşanıyor. Aniden başlayan şiddetli yağışlar, cadde ve metroları sular altında bıraktı, arabalar sürüklendi ve mahallelerde sel oluştu. İstanbul Valiliği, Başakşehir'de bir kişinin sel sularına kapılarak hayatını kaybettiğini açıkladı.

Kuzey İstanbul'da başlayan yağışlar, özellikle Arnavutköy ve Başakşehir'de daha da şiddetlendi. Arnavutköy'de birçok ev ve iş yerinde su baskınları yaşandı ve itfaiye ekipleri hızla bölgeye yönlendirildi. Diğer ilçelerden de itfaiye araçları gönderildi.

Başakşehir'de caddeler su altında kaldı ve birçok araç sel sularıyla sürüklendi. İstanbul Havalimanı yolunda da yoğun yağışlar nedeniyle su birikintileri oluştu ve araçlar zorlukla ilerleyebildi.

 

Sağanak yağış nedeniyle Çam ve Sakura Şehir Hastanesi su altında kaldı ve bu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, bazı alanlarda su birikintileri görülüyor.

Arnavutköy ve Başakşehir'deki yollar, yağışlar nedeniyle ulaşıma kapandı ve bazı sürücüler emniyet şeridinde beklemek zorunda kaldı. Bazı vatandaşlar araçlarını iterek kurtarmaya çalıştı.

Evlerine su basan vatandaşlar, kendi çabalarıyla suları boşaltmaya çalışıyor. İtfaiye ekipleri, su altında kalan evlere yardım etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Ayrıca, TEM Otoyolu Mahmutbey mevkisinde de yağış nedeniyle sürücüler zorlukla ilerliyor. İstanbul Havalimanı yolunda da su birikintileri oluştu ve araçlar ilerlemekte güçlük çekiyor.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!