İstanbul'da Polisi Ezen Motorlu Şahıs Tarafından Şehit Edilen Polis Memuru Alp Efe Bekit'in Dramatik Olayı
İstanbul'da Polisi Ezen Motorlu Şahıs Tarafından Şehit Edilen Polis Memuru Alp Efe Bekit'in Dramatik Olayı
Üzücü bir olay İstanbul'un Kağıthane ilçesinde meydana geldi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timi ekibi, bir motosiklet sürücüsünü durdurmak istedi. Ancak sürücü, polis memuru Alp Efe Bekit'in üzerine sürerek kaçmaya çalıştı. Hızla ilerleyen motosiklet sürücüsü, polisi ezerek şehit etti.

Olay dün saat 18.30 sıralarında Merkez Mahallesi İmrahor Caddesi'nde gerçekleşti. Polis memurları defalarca "Dur" ihtarında bulunmalarına rağmen motosiklet sürücüsü durmadı ve hızını arttırarak polis memurlarının üzerine doğru sürdü. Motosiklet, yüksek bir hızla ilerlerken görevli polis memuru Alp Efe Bekit'e çarptı.

Polis memuru ağır yaralandı ve hemen ambulansla Taksim İlkyardım Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ne yazık ki Bekit'in leğen ve uyluk kısmında ciddi kırıklar oluştu, sol diz altında ciddi derecede çatlaklar ve sol bacağında iç kanama tespit edildi. Tüm müdahalelere rağmen Bekit, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Motosiklet sürücüsü Osman Boyra ise olayda hafif yaralı olarak Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Araştırmalar sonucunda motosikletin trafiğe uygun olmadığı ve abartılı egzozunun bulunduğu tespit edildi. Yaralı motosiklet sürücüsünün tedavisi hastanede devam etmektedir.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, şehit polis memuru Alp Efe Bekit'in ailesi ve meslektaşları büyük üzüntü içindedir. Vatandaşlar, bu trajik olayın ardından emniyet güçlerine yönelik saldırılara karşı güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep etmektedir.

Bu üzücü olayın ardından, polis memuru Alp Efe Bekit'i kaybetmenin acısı yürekleri dağlamış durumda. Kendisi, görevini yaparken hain bir saldırı sonucunda şehit düştü. Bekit'in ailesine, yakınlarına ve meslektaşlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Polis teşkilatımızın güvenlik önlemlerini artırarak benzer olayların önüne geçmeye yönelik çaba sarf etmesi önem taşıyor. Toplum olarak birlik içinde bu tür saldırılara karşı durmalı ve emniyet güçlerimize destek olmalıyız.

Haber Kaynak: Batuhan Çolak

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!