Cantürk Alagöz: "Melekli'yi Avrupa Kasabası Yapacağım"
Cantürk Alagöz: "Melekli'yi Avrupa Kasabası Yapacağım"
AK Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz ve beraberindeki heyet, Melekli Belediye Başkanı Eray Coşar ve Melekli Beldesi halkı tarafından kurbanlar kesilerek karşılandı.

Belediye Meydanında konuşan Melekli Belediye Başkanı Eray Coşar, “Bugün birbirinden kıymetli misafirleri ağırlamaktan onur duyuyorum. Yakın bir tarihte bir seçim yaşadık ve Cumhur ittifakı olarak ezici bir çoğunluk sağladık.

Bu gururu bize yaşatan başta Cantürk Alagöz ve Melekli beldesi halkına çok teşekkür ediyorum. Kendisinin Türkiye Büyük Millet

Meclisinde de bizleri en iyi şekilde temsil edeceğine inancım tamdır. Bugün aramızda olan konuklarımıza hitaben konuşuyorum.

2020 yılında gardaş Azerbaycan’da kanayan yaramız olan Karabağ’ımız bağımsızlığını ilan etti. İşgalden kurtarıldı. Bizde Melekli Belediyesi olarak bir karar almıştık.

44 günlük süren muharebede yer almak için Nahçıvan Devlet Başkanına ilettik ve dedik ki Melekli olarak bu kutlu savaşta tüm neferlerimizle sizin yanınızdayız diye bir karar aldık. Nahçıvan Meclis Başkanımıza sunduk. Bu süreçte Melekli olarak yüreğimiz Karabağ için döğündü. Ama 44 günlük süren savaşın zaferle taçlanacağından hiç şüphemiz yoktu.

Çünkü iki kardeş ülkenin bu zaferde büyük katkısı vardı. 30 yıllık esaret sona ermiştir. Bu sevinçle biz Melekli Belediyesi olarak bir karar daha aldık ve Melekli beldemizin en büyük mahallesinin adını Karabağ mahallesi olarak değiştirdik” dedi.

Azerbaycan Milli Meclis Başkan Yardımcısı ve Gençlik ve Spor Komitesi Başkanı Milletvekili Adil Aliyev ise, Öncelikle Melekli Belediye Başkanına teşekkürlerimi iletiyorum. Geçen zorlu süreçlerde iki kardeş ülke her zaman bir birlerine destek olmuş ve olmaya da devam edecektir.

Her zaman Türkiye, Azerbaycan’ın yanında olmuş, Azerbaycan da Türkiye’nin yanında olmuştur. Bu gardaşlık, dünyada parmakla gösterilen tek gardaşlıktır. 2020 Yılında geçen savaş sürecinde verdiği destekten dolayı tüm Azerbaycan vatandaşları, Türkiye’yi çok sevdiler ve sevmeye de devam edecektir.

Özellikle Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyorlar. İki ülke olarak münasebetlerin devam etmesi için elimizden gelen desteği vermeye de hazırız” şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan Ak Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, “Öncelikle Sayın Vekiller hoş geldiniz. Sizin desteğiniz bizim için çok önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Melekli halkına da gönülden teşekkür ediyorum. Başımızı öne eğdirmediniz.

Allah da bizim başımızı öne eğdirmesin. Başkanımız konuşurken şöyle bir etrafıma baktım ve şunu söylüyorum ve sözünü de veriyorum Melekli beldesi bir yıl içinde Avrupa beldesi gibi olacak. Şu manzara beldemize yakışmıyor. Gerek hükümetin gerekse kendi gücüm ve imkanlarımla Melekli Beldesini bir Avrupa beldesi bir Avrupa kasabası haline getireceğim.

Bunu da bir yıl içinde yapacağım. Çünkü bu manzara bize yakışmıyor. Bunun için birlik olmalıyız ve şunu da söylüyorum iyi ki Iğdır halkı beni seçmiş. Çünkü sahipsiz olmak kötüymüş. Ben bunu Karaman maçında yaşadım. Karaman maçında ben vekil olmasaydım bizi yemişlerdi. Kendi aramızda tartışabiliriz. Kendi aramızda küsebiliriz. Kırılabiliriz.

Ama dışarıya karşı tek vücut olmalıyız. Tek yumruk olmalıyız ve böylelikle herkes bizim gücümüzü görmüş olacaktır. Bu millet her şeyin en iyisini hak ediyor. Azeri’si, Kürdü, Lazı, Çerkezi bu milletin tamamı güzel olan her şeyi hak ediyor. Günün sonunda emek veren her zaman kazanır. Ben bunu gördüm ve yaşadım.

Önümüzde bir seçim var Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi sizlerden ricam öncelikle Melekli özelinden söyleyelim çok güzel bir destek verdiniz. Bana söz verin Melekli’ye hizmet için Pazar günü Cumhurbaşkanı seçiminde zirve yapalım. Bende Melekli Beldesini cennet yapacağıma söz veriyorum. Ben sözü sizden aldım.

Pazar günü özellikle oturup Melekli beldesinin oyunu sayacağım. Kısacası Iğdır için büyük hizmetler gelmesi için benim Ankara'ya başı dik gitmem lazım. Meclise güçlü girmem lazım. Ben sizin askerinizim, Hizmetçinizim. Bunu bilin. Bu seçimde onun partisi bunun partisi demeyin. Güçlü bir şekilde sandığa gidin ki bende Melekli beldesini tarihinde görmediği hizmeti getireceğime söz veriyorum“ dedi.

Belediye Başkanı Eray Coşar tarafından misafirlere hediye takdiminin ardından AK Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, esnaf ve vatandaşlarla tek tek görüşerek destek istedi. Yazarlar Üye Paneli Cantürk Alagöz: "Melekli'yi Avrupa Kasabası Yapacağım" AK Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz ve beraberinde Azerbaycan Milli Meclis Başkan Yardımcısı ve Gençlik ve Spor Komitesi Başkanı Milletvekili Adil Aliyev, Nahcivan Gençler Sandığı İcra Direktörü Çebi Guliyev, Nahcivan Ali Meclisi Milletvekili Profesör Hüseyin Bağırsoylu, gazeteci Elnur Ertürk, gazi, şehit yakını ve bazı bürokratların bulunduğu bir heyet,

Melekli beldesini ziyaret etti. Editör:Güven Gazetesi24 Mayıs 2023 - 14:43 AK Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz ve beraberindeki heyet, Melekli Belediye Başkanı Eray Coşar ve Melekli Beldesi halkı tarafından kurbanlar kesilerek karşılandı.

Belediye Meydanında konuşan Melekli Belediye Başkanı Eray Coşar, “Bugün birbirinden kıymetli misafirleri ağırlamaktan onur duyuyorum. Yakın bir tarihte bir seçim yaşadık ve Cumhur ittifakı olarak ezici bir çoğunluk sağladık.

Bu gururu bize yaşatan başta Cantürk Alagöz ve Melekli beldesi halkına çok teşekkür ediyorum. Kendisinin Türkiye Büyük Millet Meclisinde de bizleri en iyi şekilde temsil edeceğine inancım tamdır.

Bugün aramızda olan konuklarımıza hitaben konuşuyorum. 2020 yılında gardaş Azerbaycan’da kanayan yaramız olan Karabağ’ımız bağımsızlığını ilan etti. İşgalden kurtarıldı.

Bizde Melekli Belediyesi olarak bir karar almıştık. 44 günlük süren muharebede yer almak için Nahçıvan Devlet Başkanına ilettik ve dedik ki Melekli olarak bu kutlu savaşta tüm neferlerimizle sizin yanınızdayız diye bir karar aldık. Nahçıvan Meclis Başkanımıza sunduk.

Bu süreçte Melekli olarak yüreğimiz Karabağ için döğündü. Ama 44 günlük süren savaşın zaferle taçlanacağından hiç şüphemiz yoktu. Çünkü iki kardeş ülkenin bu zaferde büyük katkısı vardı. 30 yıllık esaret sona ermiştir. Bu sevinçle biz Melekli Belediyesi olarak bir karar daha aldık ve Melekli beldemizin en büyük mahallesinin adını Karabağ mahallesi olarak değiştirdik” dedi.

Azerbaycan Milli Meclis Başkan Yardımcısı ve Gençlik ve Spor Komitesi Başkanı Milletvekili Adil Aliyev ise, Öncelikle Melekli Belediye Başkanına teşekkürlerimi iletiyorum. Geçen zorlu süreçlerde iki kardeş ülke her zaman bir birlerine destek olmuş ve olmaya da devam edecektir.

Her zaman Türkiye, Azerbaycan’ın yanında olmuş, Azerbaycan da Türkiye’nin yanında olmuştur. Bu gardaşlık, dünyada parmakla gösterilen tek gardaşlıktır. 2020 Yılında geçen savaş sürecinde verdiği destekten dolayı tüm Azerbaycan vatandaşları, Türkiye’yi çok sevdiler ve sevmeye de devam edecektir.

Özellikle Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyorlar. İki ülke olarak münasebetlerin devam etmesi için elimizden gelen desteği vermeye de hazırız” şeklinde konuştu. Daha sonra konuşan Ak Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, “Öncelikle Sayın Vekiller hoş geldiniz.

Sizin desteğiniz bizim için çok önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Melekli halkına da gönülden teşekkür ediyorum. Başımızı öne eğdirmediniz. Allah da bizim başımızı öne eğdirmesin. Başkanımız konuşurken şöyle bir etrafıma baktım ve şunu söylüyorum ve sözünü de veriyorum Melekli beldesi bir yıl içinde Avrupa beldesi gibi olacak.

Şu manzara beldemize yakışmıyor. Gerek hükümetin gerekse kendi gücüm ve imkanlarımla Melekli Beldesini bir Avrupa beldesi bir Avrupa kasabası haline getireceğim. Bunu da bir yıl içinde yapacağım.

Çünkü bu manzara bize yakışmıyor. Bunun için birlik olmalıyız ve şunu da söylüyorum iyi ki Iğdır halkı beni seçmiş. Çünkü sahipsiz olmak kötüymüş. Ben bunu Karaman maçında yaşadım. Karaman maçında ben vekil olmasaydım bizi yemişlerdi. Kendi aramızda tartışabiliriz. Kendi aramızda küsebiliriz. Kırılabiliriz. Ama dışarıya karşı tek vücut olmalıyız.

Tek yumruk olmalıyız ve böylelikle herkes bizim gücümüzü görmüş olacaktır. Bu millet her şeyin en iyisini hak ediyor. Azeri’si, Kürdü, Lazı, Çerkezi bu milletin tamamı güzel olan her şeyi hak ediyor. Günün sonunda emek veren her zaman kazanır. Ben bunu gördüm ve yaşadım.

Önümüzde bir seçim var Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi sizlerden ricam öncelikle Melekli özelinden söyleyelim çok güzel bir destek verdiniz. Bana söz verin Melekli’ye hizmet için Pazar günü Cumhurbaşkanı seçiminde zirve yapalım. Bende Melekli Beldesini cennet yapacağıma söz veriyorum.

Ben sözü sizden aldım. Pazar günü özellikle oturup Melekli beldesinin oyunu sayacağım. Kısacası Iğdır için büyük hizmetler gelmesi için benim Ankara'ya başı dik gitmem lazım. Meclise güçlü girmem lazım. Ben sizin askerinizim, Hizmetçinizim.

Bunu bilin. Bu seçimde onun partisi bunun partisi demeyin. Güçlü bir şekilde sandığa gidin ki bende Melekli beldesini tarihinde görmediği hizmeti getireceğime söz veriyorum“ dedi.

Belediye Başkanı Eray Coşar tarafından misafirlere hediye takdiminin ardından AK Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, esnaf ve vatandaşlarla tek tek görüşerek destek istedi.

Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!