Kılıçdaroğlu'nun Dokunulmazlığı Sona Erdi
Kılıçdaroğlu'nun Dokunulmazlığı Sona Erdi
MHP hukuk ve seçim işlerinde sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız 2 Haziran tarihinde milletvekillerinin yemin edeceğini açıkladı.
Ayrıca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun milletvekili olmadığı için dokunulmazlığının sona erdiğini hatırlattı.

28 FEZL3KENIN OLDUĞUNU HATIRLATTI

MHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yeni dönemde milletvekili olmadığını hatırlatarak hakkında dava açılabileceğini belirtti Yıldız Twitter üzerinde paylaştığı mesajda Kılıçdaroğlu'nun 28 fezlekenin olduğunu hatırlattı.

Ve bu fezlekelerin iddianameye dönüştürülerek Kamu davası açılması için başsavcılıklara başvurulması gerektiğini ifade etti.

HALKIN KİN VE DÜŞMANLIĞA TAHRİK

Yıldız mesajında Ayrıca milletvekillerinin 2 Haziran'da yemin edeceği ve Kılıçdaroğlu'nun milletvekili olmadığı için dokunulmazlığının sona erdiğini vurguladı fezlekelerin ise anayasa ve adalet komisyonu raflarında beklediğini ifade etti.

Cumhuriyet başsavcılarının bu fezlekeleri değerlendirerek hakaret, tehdit, iftara, suç ,ve suçlu övmek, adli yargılamayı etkilemeye teşebbüs, kamu görevlerine hakaret, halkı kin ve düşmanlığa tahrik terör örgütü propagandası gibi çeşitli suçlara ilgili idameler hazırlayabileceğini dile getirdi.

Önce de açılmış ancak dokunmazlık nedeniyle durdurulan davaların ise kaldığı yerde devam edileceğini belirtti

Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!