İnternet Hızınızı Windows Görev Çubuğunda Gösterme
İnternet Hızınızı Windows Görev Çubuğunda Gösterme
İnternet hızınızın ne kadar hızlı olduğunu takip etmek istiyorsanız, neden Windows görev çubuğunuza bir hız takipçisi eklemeyesiniz? İnternet hızının ne kadar hızlı veya yavaş olduğunu göstermek için görev çubuğuna yükleme ve indirme hızlarınızı eklemek kolay bir yoludur. Ne yazık ki, Windows, internet hızını görev çubuğunda doğal olarak görüntülemek için bir yöntem sunmaz, ancak bunun yerine üçüncü taraf uygulamaları kullanabiliriz.

Aşağıda, bu amaca yönelik birçok araçtan biri olan TrafficMonitor'ü kullanarak Windows görev çubuğunda internet hızınızı nasıl görüntüleyeceğinizi göstereceğiz.

Windows'ta Görev Çubuğunda İnternet Hızını Nasıl Gösterilir

Windows görev çubuğunda internet hızınızı göstermek için aşağıdaki adımları izleyin:

  • İlk adımda, TrafficMonitor uygulamasını indirmek için MajorGeek'in resmi web sitesine gidin.
  • İndirilen klasörü açın (Windows'ta ZIP dosyalarını nasıl çıkaracağınız konusunda farklı yöntemler vardır), içinde çalıştırmak için bir uygulama dosyası göreceksiniz, bu nedenle uygulamayı kurmanıza gerek yoktur.
  • UAC penceresindeki Evet düğmesine tıklayın.
  • Başlangıçta, uygulamanın ana penceresinde internet indirme ve yükleme hızlarınızı göreceksiniz.
  • Bu sayıları görev çubuğunda görüntülemek için, uygulamanın ana penceresine sağ tıklayın ve Görev Çubuğu Penceresini Göster'i seçin.
  • İnternet hızı görev çubuğunda göründükten sonra, ana veya görev çubuğu penceresine sağ tıklayın ve Ana Pencereyi Göster'i işaretlemeyi kaldırın. Bu, uygulamanın ana penceresini gizler.

Bu şekilde, TrafficMonitor internet hızınızı görev çubuğunda gösterecektir. Uygulama size izlemek istediğiniz ağı seçme ve görüntüleme ayarlarını değiştirme imkanı da sağlar. Tercihlerinize bağlı olarak, Görüntü Ayarları penceresinden görüntüleme ayarlarını değiştirebilirsiniz.

Windows'ta İnternet Hızınızı Kontrol Edin

TrafficMonitor aracı, internet hızınızı görev çubuğunda izlemeyi ve göstermeyi son derece kolay hale getirir. Artık, uygulamayı nasıl kuracağınızı ve görüntüsünü nasıl özelleştireceğinizi daha iyi anlamalısınız. TrafficMonitor sayesinde internetinizin stabil olup olmadığını veya hemen dikkat gerektirip gerektirmediğini hızlıca kontrol edebilirsiniz.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!