WhatsApp'ta Meta'nın Bitmoji Tarzı Avatarları Nasıl Kullanılır?
WhatsApp'ta Meta'nın Bitmoji Tarzı Avatarları Nasıl Kullanılır?
WhatsApp artık avatarlarla kendinizin dijital bir versiyonunu oluşturmanıza izin veriyor. İşte kendinizinkini nasıl yapacağınız.

WhatsApp artık, Facebook'taki avatar özelliğine benzer şekilde, kendinizi dijital bir biçimde temsil etmek için uygulamada kendi avatarınızı oluşturmanıza izin veriyor.

İşte bunun sizin için anlamı ve WhatsApp'ta kendi avatarınızı nasıl oluşturacağınız.

WhatsApp Avatarı Nasıl Oluşturulur

Kasım 2022 güncellemesi sayesinde WhatsApp, kendi avatarınızı oluşturarak kendinizin dijital bir versiyonunu oluşturmanıza olanak tanır. Bu avatarı profil resminiz olarak ayarlayabilir veya arkadaşlarınıza ve ailenize göndermek üzere 36 özel çıkartma oluşturmak için kullanabilirsiniz.

Avatarınızı oluştururken cilt tonları, saç stilleri, saç rengi, yüz hatları, kıyafetler ve daha pek çok farklı kombinasyon arasından seçim yapabilirsiniz. WhatsApp'ta kendi avatarınızı oluşturmak için aşağıdaki adımları izleyin.

  1. WhatsApp uygulamasını açın ve üç noktalı menüye dokunun.
  2. Ayarlar > Avatar'a gidin, Avatarınızı Oluşturun'a ve ardından Başlayın'a dokunun.
  3. Avatarınızın ten rengini, saç stilini, saç rengini, yüz şeklini, yüz hatlarını, göz şeklini, göz rengini, kaşlarını, gözlüklerini, ağzını, dudak rengini, vücudunu, kıyafetini ve daha birçok detayını seçin.
  4. Bittiğinde, Bitti'ye ve ardından seçimlerinizi onaylamak için Değişiklikleri kaydet'e dokunun.
  5. Avatarınız kaydedildikten sonra devam etmek için İleri'ye dokunun. Burada avatarınızı profil resminiz olarak ayarlayabilir, kişiselleştirilmiş çıkartmalara göz atabilir, avatarınızı düzenleyebilir veya tamamen silebilirsiniz.

WhatsApp'ta yaptığınız gibi Instagram'da da bir avatar oluşturabilirsiniz. Merak ediyorsanız, Snapchat'in 2021'de kullanıma sunulan avatar lensini kullanan dijital bir versiyonunuzu da görebilirsiniz.

WhatsApp'ta Avatarınızı Oluşturun

WhatsApp'taki avatarlar, Meta'nın metaverse anlatısını zorlamaya çalıştığı yollardan biri, konsepti daha geniş bir normal kullanıcı kitlesine tanıtıyor. Karakterleri özelleştirmeyi seviyorsanız, kendi avatarınızı oluşturmak gerçekten eğlenceli olacak.

Kişiselleştirilmiş çıkartmalar oluşturmak ve bunları arkadaşlarınıza ve ailenize göndermek için avatarınızı kullanabilir, fotoğraf çekmek veya video kaydetmek zorunda kalmadan kendinizi daha canlı bir şekilde ifade edebilirsiniz.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!