Yeni Film 2023 | Prestij Meselesi Mahsun Kırmızıgül!
Yeni Film 2023 | Prestij Meselesi Mahsun Kırmızıgül!
2023 yılında ekranlara çıkacak " Prestij Meselesi " filmi Mahsun Kırmızıgülün genclik yıllarından bahsedecek.

Yeni Film 2023 | Prestij Meselesi 1.Tanıtım

Mahsun Kırmızıgül prestij meselesi filmi için günleri sayıyor.

Kırmızıgül'ün üç Şubat'ta izleyiciyle buluşacak olan yeni filmi prestij meselesi'nde ünlü sanatçıların, gençliğini canlandıracak olan Mahmut Kırmızıgül'ü babası için kampa girerek tam sekiz kilo verdi.

Adeta babasının kopyası olan genç ismi görenler gözlerine inanamadı. Oğlu ve babası ile ikilinin fotoğraflarını görenler hangisi masum hangisi Mahmut yorumlarında bulundular.

Birçok filmiyle sinema sektörüne damga vuran Mahsun Kırmızıgül yeni filmi prestij meselesi için çalışmalara başladı.

Bin dokuz yüz doksan lı yıllarda müzik sektörünün lokomotifi yapım şirketlerinden biri olan prestij müzik'in kuruluş hikayesinin anlatılacağı öğret prestij meselesi nin oyuncu kadrosu, merak konusu olurken ünlü sanatçının Gençlik ve ilk kez kamera karşısına geçecek olan oğlu Mahmut Kırmızıgül canlandıracak.

Filmde babasının gençliğini canlandıracak olan Mahmut Kırmızıgül kampa girerek sekiz kilo verdiği ve büyük değişimle Mahmut Kırmızıgül ile babası Mahsun Kırmızıgül'ün de adeta kopyası oldu.

Kilo vermesiyle dikkatleri üzerine çeken genç isim ile babası Mahsun Kırmızıgül'ün Gençlik fotoğraflarını yan yana görenler gözlerine inanamadı.

Sosyal medyaya damga vuran fotoğrafları gören kullanıcılar çok sayıda yorum yaparken Kral Mahsun kırmızı Gül, hangisi Mahmut arada bir fark göremiyorlar babasının oğlu kopya gibi yorumlarda bulundular.

Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi prestij meselesi filminin hazırlıkları devam ediyor.

Diğer projelerinde konusu ve oyuncu kadroları ile büyük başarılara imza atan Mahsun Kırmızıgül'ün yeni projesinde de kimlerle çalışacağı ise merak konusu olmuştu.

Bin dokuz yüz doksan'li yıllarda rock müzik sektörünün lokomotifi yapım şirketlerinden biri olan prestij müzik'in kuruluş hikayesinin ele alınacağı filmde Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül'ün yirmili yaşları ve bu ne olduklarının yolculuğu anlatılacak.

Prestij meselesi filminde Erkan Petekkaya Engin Recep ile ret Şebnem Bozoklu eser Yenenler kimdir Melissa, Birhan Yılmaz ve aynı zamanda filmin yönetmenliğini yapacak olan Mahsun Kırmızıgül rol alacak.

Prestij meselesi filminde Mahsun Kırmızıgül'ün gençliğini ise oğlu Mahmut Kırmızıgül canlandıracaktır.

NedenNedir
Resmi Doğrulanmış Hesap

https://nedennedir.com/

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!