Brock Elbank Tarafından Belgelenen Çilli İnsanların Eşsiz Güzelliği
Brock Elbank Tarafından Belgelenen Çilli İnsanların Eşsiz Güzelliği
Londra'da yaşayan fotoğrafçı Brock Elbank, 2017'deki bir sonraki sergisi için 150 çilli insanı fotoğraflamak üzere bir yolculuğa çıkıyor. Güzelliği kutlamak istiyor ve 2015'in ortasından bu yana 90 çarpıcı portre çekmeyi başardı.

Elbank, "Çilleri her zaman sevmişimdir" dedi. "Fotoğrafını çekecek kadar şanslı olduğum karakterler hakkında ilginç bulduğum şey, birçoğunun bebekliklerinden beri çilleriyle mücadele etmesi ve onlardan nefret etmesi ya da onlarla birlikte yaşamak için büyümüş olması ve hatta yetişkinlikte onlar gibi olması."

"Eylül ayında dizi için çektiğim bir özne, portreden sonra benimle üç dört saat geçirdiler, çocukken nasıl hissettiklerinden, dış görünüşleri yüzünden okulda nasıl zorbalığa maruz kaldıklarından, reddedildiklerinden bahsettiler, bu bireyi bulduğumda gerçekten şok oldum. harika görünümlü." Öne çıkmak istiyorsanız, yine de  onunla iletişime geçebilirsiniz !

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5

#6

#6

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!