İstanbul’da Zincirleme Trafik Kazası: 2 Yaralı
İstanbul’da Zincirleme Trafik Kazası: 2 Yaralı
İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza, D-100 kara yolunun Ankara istikametinde, Cennet Mahallesi mevkisinde saat 16.00 sıralarında yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, E.A. yönetimindeki 34 DEZ 752 plakalı otomobil, yan yoldan hızla ana yola çıktı. Bu sırada önünde seyreden 16 NCL 10 ve 34 HFU 14 plakalı otomobillere arkadan çarpan E.A.'nın otomobili, kontrolden çıkarak refüjü aştı. Otomobil, yan yolda ilerlerken takla atarak durabildi.

Kazanın etkisiyle 16 NCL 10 ve 34 HFU 14 plakalı otomobiller de savrularak durabildi. Bu esnada, aynı yönde giden 2 otomobil daha fren yapamayarak kaza yapan araçlara çarptı.

Kazada, E.A. ile 34 HFU 14 plakalı otomobilin sürücüsü yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle yan yolda trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanırken, ana yolda da trafik yoğunluğu oluştu. Kazaya karışan araçlar, çekici yardımıyla kaldırıldıktan sonra trafik akışı normale döndü.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!