Şanlıurfa’da ailesini kaybeden baba, kaza yapan otomobili gelin arabası yaptı
Şanlıurfa’da ailesini kaybeden baba, kaza yapan otomobili gelin arabası yaptı
Şanlıurfa’da 8 ay önce sulama kanalına uçan otomobilde eşi ve 4 çocuğunu kaybeden Hasan Çetin, kaza yaptığı aracı tamir ettirip gelin arabası olarak kullandı. Çetin, ailesinin ölümünden 6 ay sonra başka bir kadınla evlendi.

Olay, 8 ay önce Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana geldi. Hasan Çetin, eşi ve 4 çocuğuyla birlikte seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek sulama kanalına uçtu. Çetin, araçtan atlayarak kurtulmayı başardı ancak eşi ve çocukları boğularak hayatını kaybetti.

Kazanın ardından gözaltına alınan Çetin, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Çetin, ailesinin ölümüne rağmen hayata tutunmaya çalıştı ve 6 ay sonra başka bir kadınla evlenmeye karar verdi.

Çetin, evlenmeden önce kaza yaptığı aracı tamir ettirip gelin arabası olarak süsletti. Çetin, yeni eşiyle birlikte kaza yaptığı aracıyla düğün konvoyuna katıldı. Çetin’in bu davranışı, çevredeki vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!