Tinder’da Tanıştığı Genç Kızı Boğarak Öldüren Katil, Cesedi Valize Koyup Balkona Attı
Tinder’da Tanıştığı Genç Kızı Boğarak Öldüren Katil, Cesedi Valize Koyup Balkona Attı
İstanbul Çatalca’da, Tinder adlı arkadaşlık uygulamasında tanıştığı 23 yaşındaki Seda A.'yı evine davet eden 28 yaşındaki Murat K., kızla tartıştıktan sonra boğarak öldürdü. Katil, cesedi valize koyup evinin balkonuna attı. Polis ekipleri, valizden gelen kötü kokuyu fark ederek balkona girdi ve genç kızın cesediyle karşılaştı.

Olay, 18 Şubat 2024 Pazar günü saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Murat K., Tinder’da tanıştığı Seda A.'yı evine davet etti. İddiaya göre, ikili arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Murat K., tartışmanın büyümesi üzerine Seda A.'yı boğarak öldürdü. Ardından cesedi valize koydu ve evinin balkonuna bıraktı. Bir süre sonra evine gelen polis ekipleri, valizden gelen kötü kokuyu fark ederek balkona girdi. Valizi açan polisler, genç kızın cesediyle karşılaştı. Murat K. ise evde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Seda A.'nın ailesi ve arkadaşları ise büyük üzüntü yaşadı. Genç kızın cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Bu olay, sosyal medya üzerinden tanışılan kişilerle buluşmanın tehlikelerine dikkat çekti. Son yıllarda, Türkiye’de ve dünyada bu tür olayların sayısında artış gözleniyor. Uzmanlar, sosyal medya kullanıcılarını, tanımadıkları kişilerle buluşmadan önce dikkatli olmaları, güvenilir yerlerde ve saatlerde buluşmaları, yakınlarına haber vermeleri ve kişisel bilgilerini paylaşmamaları konusunda uyarıyor. Sizce, sosyal medya üzerinden tanışılan kişilerle buluşmak ne kadar güvenli? Bu konuda ne gibi önlemler alınmalı? Yorumlarınızı bekliyoruz.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!