Yılmaz Erdoğan’ın yazıp oynadığı İnci Taneleri dizisi Kanal D’de başlıyor!
Yılmaz Erdoğan’ın yazıp oynadığı İnci Taneleri dizisi Kanal D’de başlıyor!
Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi İnci Taneleri, 25 Ocak 2024 Perşembe akşamı saat 20.00’de ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak. Yılmaz Erdoğan’ın hem yaratıcısı hem de başrol oyuncusu olduğu dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Özge Özpirinçci, Bülent Emrah Parlak, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar, Ayça Varlıer, Serkan Keskin, Ceren Moray, Ersin Korkut gibi isimler yer alıyor.

İnci Taneleri dizisinin konusu, yıllar önce işlediği bir suç yüzünden cezaevine giren ve hayatını kaybeden Azem Yücedağ’ın (Yılmaz Erdoğan) hapisten çıktıktan sonra eski hayatına dönmeye çalışmasını anlatıyor. Ancak bu hiç de kolay olmayacaktır. Çünkü Azem’in hayatı, kolyesinden kopup dört bir yana savrulan inci taneleri gibi dağılmıştır. Azem, sevdiği kadın Zeynep’i (Özge Özpirinçci) başka bir adamla evli bulur. Ayrıca Azem’in pamuk ipliğiyle bağlı olduğu diğer karakterler de onun hayatına müdahil olur. Azem, inci tanelerini tekrar bir araya getirebilmek ve mutlu olabilmek için büyük bir mücadele verir.

İnci Taneleri dizisi, insanların hayatlarını birbirine bağlayan gizemli bir pamuk ipliği etrafında dönen sürükleyici, duygusal ve komik bir hikaye sunuyor. Dizinin senaryosu, Yılmaz Erdoğan’ın kendi hayatından ve gözlemlerinden yola çıkarak kaleme aldığı özgün bir eser. Dizinin müzikleri ise Toygar Işıklı imzası taşıyor.

İnci Taneleri dizisi, Kanal D’nin kış sezonu için hazırladığı iddialı yapımlardan biri. Dizinin fragmanları ve ilk kareleri, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Özellikle pavyon sahneleri ve Yılmaz Erdoğan’ın performansı, izleyicilerin beğenisini kazandı. Dizinin ilk bölümü, 25 Ocak 2024 Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak. Diziyi sakın kaçırmayın!

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!