Afgan Kaçak Katil, Öldürdüğü Kızın Babasının Hayallerini Bitirdi
Afgan Kaçak Katil, Öldürdüğü Kızın Babasının Hayallerini Bitirdi
Afganistan'dan kaçarak Türkiye'ye gelen ve bir fabrikada çalışan 22 yaşındaki Afgan kaçak, 25 yaşındaki Ayşegül Aydın'ı vahşice katletti.

Afgan kaçak tarafından katledilen Ayşegül Aydın'ın babası Metin Aydın'ın sözleri yürek dağladı

Aydın'ın babası Metin Aydın, katil zanlısının tutukluğuna tepki göstererek, "Hayallerim bitmiş benim. Çok zoruma gitti. Katil saçlarını boyamış, en marka tişörtleri giymiş. Adamı tosun gibi beslemişler, kilo almış orada adam. Bana izin verin atom bombası atayım, yakayım orayı..." dedi.

Olay, İstanbul'un Esenyurt ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Afgan kaçak, Ayşegül Aydın'ı iş yerinden eve giderken takip etti. Aydın'ı bir parkta yakalayan kaçak, genç kadını bıçaklayarak öldürdü. Cinayeti işledikten sonra kaçan kaçak, polis tarafından yakalanarak tutuklandı.

Aydın'ın babası Metin Aydın, katil zanlısının tutukluluğuna tepki göstererek, "Hayallerim bitmiş benim. Çok zoruma gitti. Katil saçlarını boyamış, en marka tişörtleri giymiş. Adamı tosun gibi beslemişler, kilo almış orada adam. Bana izin verin atom bombası atayım, yakayım orayı..." dedi.

Aydın, "Kızım 25 yaşındaydı. Henüz evlenmemişti. Hayalleri vardı. Evlenip, çocuk sahibi olacaktı. Ama bu katil canımı yaktı. Benim kızım gitti artık. Ben onu bir daha göremeyeceğim. Bu katil en ağır şekilde cezalandırılsın" diye konuştu.

Aydın'ın cinayeti, Türkiye'de yaşayan Afgan mülteciler hakkındaki tartışmaları yeniden alevlendirdi.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!