Arda Turan'ın Milyonlarca Dolar Zarara Uğradığı Dolandırıcılık Skandalı Ortaya Çıktı
Arda Turan'ın Milyonlarca Dolar Zarara Uğradığı Dolandırıcılık Skandalı Ortaya Çıktı
İstanbul'un ünlü futbolcularından Arda Turan'ın, bankacı Seçil Erzan ile yaşadığı finansal dolandırıcılık skandalı büyük yankı uyandırıyor. Ortaya çıkan yazışma ve konuşma kayıtları, Turan'ın 7.5 milyon dolarlık bir zarara uğradığını gözler önüne seriyor.

İlk etapta 3 milyon doları elden veren Arda Turan, bu miktarın karşılığında 30-40 gün içerisinde 1 milyon dolar 'faiz geliri' elde etti. Yüksek bir getiri sağlamış olmanın etkisiyle, Turan, galerici arkadaşı S. K.'den 4 milyon dolar borç para alarak tekrar Erzan'a ödeme yaptı. Ancak, Erzan'ın talepleri devam edince, Arda Turan, Eyüp Sütlüce'de bulunan arsasını 4 milyon dolara satarak bu kişiye ödeme gerçekleştirdi.

Turan'ın finansal sıkıntıları devam ederken, en son çareyi çalıştığı bankadan 33 milyon TL kredi çekmekte buldu. Elde ettiği bu parayı dolar olarak Erzan'a veren futbolcu, toplamda 7.5 milyon dolarlık bir zarara uğradı.

Skandalın boyutları gün yüzüne çıktıkça Arda Turan'ın tepkisi de arttı. Turan, sadece 20 bin dolarının kaldığını söyleyerek, "Ben sana dünya para getirdim. Bütün servetim sendeydi. Ben ne yapacağım; karıma şimdi ne diyeceğim? Çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını aldın." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Seçil Erzan'ın bu süreçte nasıl bir taktik izlediği ve Arda Turan'ı nasıl ikna ettiği ise merak konusu oldu. Finansal dolandırıcılık skandalıyla ilgili başlatılan soruşturmanın ilerleyen günlerde detayları aydınlatması bekleniyor.

Bu olay, spor camiasında olduğu kadar finans dünyasında da büyük yankı uyandırdı. Türkiye'de ve dünya genelinde birçok kişi, ünlü futbolcunun yaşadığı bu milyonlarca dolarlık zararı konuşuyor. Skandalın detayları ise hala netlik kazanmış değil, ancak soruşturmanın sonuçları merakla bekleniyor.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!