CANTÜRK ALAGÖZ, MEMUR-SEN TOPLANTISINDA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE CANLI TELEFONDA GÖRÜŞTÜ
CANTÜRK ALAGÖZ, MEMUR-SEN TOPLANTISINDA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE CANLI TELEFONDA GÖRÜŞTÜ
Iğdır´da özel bir düğün salonunda Memur-Sen´in gerçekleştirdiği yemekli teşkilat buluşmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz´ün telefonuyla canlı bağlandı.

Alagöz ile görüşe konuşan Erdoğan, sonra telefondan o anlarda burada bulunan memurları ve Iğdırlıları mikrofona verilen sesle selamlayarak, “Iğdırlı kardeşlerim sizleri öncelikle en kalbi duygularımla selamlıyor. Birazdan Kanal D'de ve CNN’den canlı yayına katılacağım, fakat Iğdır´da gerek parti teşkilatımız gerekse Cantürk kardeşimizle birlikte yeni bir döneme gireceğiz.

Bu yeni dönemde Iğdır, farklı bir sıçramayı gerçekleştirecek, İnşallah atacağımız adımlarla Iğdır-Azerbaycan arasında da yeni adımları atmak suretiyle Iğdır´la Nahcivan arasındaki beraberliği İnşallah gerek demir yolunda, gerek ise otoyolda çok daha güçlü bir hale getireceğiz. Ben sizi burada selamlıyorum ve gerek parti teşkilatımız, gerekse Cantürk kardeşimiz Iğdır´da çok çok faydalı işler gerçekleştirecek, Allah yar yardımcımız olsun." dedi. Alagöz de, "Sayın Cumhurbaşkanım saygılarımı sunuyorum, emanetiniz bizlerde merak etmeyin, "ifadelerini kullandı.

Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!