Iğdırlı Cantürk Alagöz “Türkiye'de tek yürek” yardım kampanyasına 30 milyon TL ile katkıda bulundu
Iğdırlı Cantürk Alagöz “Türkiye'de tek yürek” yardım kampanyasına 30 milyon TL ile katkıda bulundu
Iğdırlı Cantürk Alagöz “Türkiye'de tek yürek” yardım kampanyasına 30 milyon TL ile katkıda!...

10 ilimizde meydana gelen vahim deprem felaketinin ardından Acun Ilıcalı ve bir gurup ünlünün sunuculuğunu yaptığı “Türkiye Tek Yürek” yardım kampanyasına ilk açıklamada 25 milyon yardım yaptığını açıklayan Cantürk Alagöz, Acun Ilıcalı’nın Cantürk Başkan’ı canlı yayına almasının ardından bağış rakamı 30 milyona çıktı.

Acul Ilıcalı Cantürk Alagöz’le ilgili sunumunu yaparken, Ali Koç’un dostu arkadaşı olmanız sebebiyle rahat konuşabileceğini belirterek bu rakamı 5 milyon daha artırmak isterim demesi üzerine, Cantürk Alagöz başım üstüne diyerek kabul etti ve 30 milyon bağışta bulunmuş oldu. Gururumuzsun Cantürk Başkan Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz, Alagöz Holding Iğdır FK adına Depremzedeler için yapılan bağış kampanyasına 30 Milyon TL ile katkıda bulundu. Iğdır’ın adını şahlandıran hayırsever iş insanımız Cantürk Alagöz’e Iğdırlılar adına teşekkür ediyoruz.

Alagöz Holding’in hali hazırda devam eden yardımlarının yanı sıra “Türkiye Tek Yürek” yardım kampanyasına da katılarak 30 milyon TL Bağışta bulunmuştur.

Değerli hemşerimiz hayırsever iş insanı Cantürk Alagöz’e depremzedeler için yapmış olduğu desteklerden ötürü bir kez daha teşekkür ederiz.

Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!