Şemseddin Başak Almanya'da Yeni Parti: İ.H.P Kuruldu
Şemseddin Başak Almanya'da Yeni Parti: İ.H.P Kuruldu
HKBD BARIŞ BAŞKANI ŞEMSEDDİN BAŞAK Tüm Ülkemizin Hayırı için yeni bir parti Kurdu.

HKBD BARIŞ BAŞKANI ŞEMSEDDİN BAŞAK Tüm Ülkemizin Hayırı için yeni bir parti Kurdu.

Yeni Kurduğu Parti'nin ismi İ.H.P İNSANA HİZMET PARTİSİ Herkesin Beğenisini her geçen gün topluyor partisi Başkan Şemseddin Başak Sözlerine şöyle başladı ilk hedefimiz Halkımıza Sosyal haklarını Anayasada güvence altına almak olacaktır ihtiyaç sahiplerinin ev kiralarını Devlet ödüyecek işsiz vatandaşlarımıza mutlaka aylık giderleri hesaplanıp banka hesaplarına her ay para yatıracağız sosyal devlet olmak için tüm enerjimizi seferber edeceğiz.

Kimseye haksızlık yapılmıyacak Tüm vatandaşlarımızın haklarını gerek Kültürel gerek ekonomi haklarını güvence altına alacağız Dedi. İ.H.P İnsana Hizmet Partisi olarak Mutlaka savaşı bitireceğiz Kardeşliği getireceğiz bunun için yirmi yıllık çalışmalarımız oldu tüm sorunlarımızı insani değerler üzerinden çözeceğiz dedi.

Başkan Şemseddin Başak İnsanın insanla savaşması akıl tutulmasıdır dedi kesinlikle savaş istemiyoruz. Ateşe su dökmek için bu yola baş koyduk . Bu güne kadar hiç bir partinin başaramadığı Kardeşlik mücadelesini Allah'ın izniyle biz başaracağız.

Tüm Halkımıza çağrımız var. İ.H.P İnsana Hizmet Partisi Sizin Evinizdir Her görüşten her düşünceden olan tüm Halkımızı Partimize Katılmalarını ve sorumluluk almalarını rica ediyorum. Çünkü bizim derdimiz Tüm Halkımıza Hayırlı Evlatlar olmak içindir.

Kör düşünceler yüzünden Ülkemiz insanımız perişan oldu Başkan Şemseddin Başak aslında siyasete girmek istemiyordum dedi ama tüm insanları öz ailesi olarak gördüğü için bu davaya girmek onun için insanı bir görev oldu. Ülkemdeki Tüm Halkımıza çağrıda bulunuyorum dedi ben Hepinizi Çok Seviyorum Kardeş olabilmek için illada aynı anneden Babadan olmamıza gerek yoktur dedi.

Hepimiz insanlık ailesiyiz zaten. biz istersek Kardeşliğimizi İ.H.P İNSANA HİZMET PARTİSİ Altında Büyütebiliriz. Dünyada kolayı herkes başarır önemli olan zorlukları başarabilmektir. İstersek Tüm Halklarımızla birleşip birbirimiz için hayırlı evlatlar kardeşler olabiliriz. Ben Hepinizi Öz Ailem gibi görünüyorum seviyorum.

Kurmuş olacağımız Partimize her kesimden Büyük katılım bekliyoruz umutluyuz inşaallah Tüm Halkımıza Hayırlı oluruz . Dua eder Dularınızı bekleriz. Allah'a emanet olun. İ.H.P İnsana Hizmet Partisi Genel Başkanı Şemseddin Başak.

Medya Gazete Haber Tahir kavri Olarak Bizde Sayın Şemseddin Başak Başkana ve ekibine Başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun.

Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!