Melike Şahin, İBB Öğretmen Konserinde Sahneye Çıkmayınca Tepki Çekti
Melike Şahin, İBB Öğretmen Konserinde Sahneye Çıkmayınca Tepki Çekti
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından öğretmenlere özel düzenlenen konserde sahneye çıkmaktan vazgeçen ünlü şarkıcı Melike Şahin, konser alanında 3 saat bekleyen yüzlerce öğretmenin tepkisiyle karşılaştı.

Feshane'de düzenlenen etkinlik kapsamında gerçekleşmesi planlanan konser, şiddetli rüzgar nedeniyle Melike Şahin'in sahneye çıkmamasıyla iptal edildi. Konser alanında bekleyen yüzlerce öğretmen, uzun süre bekleme sonrasında yaşanan bu duruma tepki gösterdi.

Şarkıcı Melike Şahin, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, aksaklığın kendisinden kaynaklanmadığını belirtti. Şahin, "Çok üzgünüm. Bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim yemin olsun. Çok rüzgar varmış. Hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için. Oysa çok özlemiştim konserlerimi ve özel olacaktı bu akşam öğretmenlerimizle. Benimle hiç alakası yok bu aksaklığın, yine de özür dilerim bu hayal kırıklığı için." şeklinde açıklamalarda bulundu.

İBB Kültür ise yaptığı resmi açıklamada, Melike Şahin'in ekibini ikna edemediklerini belirtti. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Değerli öğretmenlerimiz, saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin'in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorunda kaldık. Talepleriniz doğrultusunda başka bir sanatçıyla sizlerle birlikte olacağız. Sizlerden çok özür diliyoruz. Çok üzgünüz."

Yaşanan bu olayın ardından İBB, öğretmenlere özür dileme ve başka bir sanatçıyla etkinliği gerçekleştirme sözü verdi. Öğretmenler ise yaşanan aksaklığa rağmen etkinliklerine devam edilmesini talep etti.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!